Blijf overal in contact met uw gebruikers

Neem contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk adviesgesprek

Ik heb het privacybeleid gelezen en begrepen, en ga akkoord met de voorwaarden van Technogym

Ik ben me ervan bewust dat ik op elk moment bezwaar kan maken tegen het ontvangen van nieuwsbrieven.

Gemakkelijk en flexibel: Mywellness 5.0

Betrek uw gebruikers als nooit tevoren.

Bied ongeëvenaarde trainingservaringen en help uw gebruikers hun welzijnsdoelen te bereiken, waar ze ook zijn, met Live & On-Demand-lessen.

Het gaat om streamen – op uw manier.

#Quotes

01

“De gasten hadden zeker niet zo’n geweldige Live & On-Demand-service verwacht. Vooral het ruime aanbod en de flexibiliteit van live lessen op verschillende tijdstippen was een aanwinst voor de gastervaring. Juist omdat alles binnen handbereik en op één plek te vinden is.”

Holly Rodgers, True Student Living

02

“Deze strategie heeft echt voor ons gewerkt en we hebben een fantastische betrokkenheid bij Mywellness gezien. We hebben Live & On-Demand-content gelanceerd voor onze leden net voor de tweede lockdown. We hebben gezien dat 20% van ons bestaande ledenbestand actief de Mywellness-app downloadt en dan ook gaat gebruiken. Deze cijfers zijn ongelooflijk positief, aangezien dit het percentage leden weerspiegelt dat onze lessen volgde toen ze nog naar de club mochten komen.”

Denis Murphy, Newcastle University

Wat is er nieuw?

Live

Live lessen

01

Betrek uw community door uw klanten en instructeurs via live-lessen met elkaar in contact te brengen. Creëer een sociale omgeving voor en na de lessen, om loyaliteit en een community op te bouwen. Bied met regelmaat verschillende lessen aan, zowel op locatie als on the go.

On-Demand lessen

02

Geef uw community afwisseling en flexibiliteit: ze kunnen hun favoriete lessen volgen met de instructeurs die ze al kennen, waar dan ook. Het is heel eenvoudig: drag & drop de video’s die uw instructeurs hebben gemaakt en maak ze beschikbaar in de Mywellness-app.

MyWellness_img2
MyWellness_img3

Technogym-trainingsbibliotheek

03

Vergroot de trainingsopties voor uw klanten: naast uw eigen lessen heeft u een bibliotheek met kant-en-klare, hoogwaardige virtuele lessen binnen handbereik, gemaakt door Technogym en partners. Er is inhoud beschikbaar voor het hele gezin, van pilates tot yoga, cardio tot op dans gebaseerde trainingen en nog veel meer.

Haal uw voordeel uit leservaringen

04

Introduceer nieuwe lidmaatschappen, voeg waarde toe aan bestaande en bereik nieuwe leden en communities direct vanuit de Mywellness-app. Gebruik de app om ervaringen te verkopen, waarvan men kan genieten op uw locatie en onderweg, dankzij Live & On-Demand Streaming.

MyWellness_img4
bel me terug