Introductie van Live
& On-Demand lessen

Vul het formulier in voor meer informatie

Ik heb het privacybeleid gelezen en begrepen, en ga akkoord met de voorwaarden van Technogym

Ik ben me ervan bewust dat ik op elk moment bezwaar kan maken tegen het ontvangen van nieuwsbrieven.

De nieuwe mywellness app 5.0

Trek nieuwe klanten aan, voeg waarde toe voor de bestaande leden en maak overal contact met uw community, als nooit tevoren.

Zorg voor ongeëvenaarde trainingservaringen en creëer een duurzaam traject voor consumenten, zodat ze zich betrokken voelen bij uw bedrijf. Aantrekken, betrekken en behouden.

Het gaat om streamen – op uw manier.

Wat is er nieuw?

Live

Live lessen

01

Betrek uw community door uw klanten en instructeurs via live-lessen met elkaar in contact te brengen. Creëer een sociale omgeving voor en na de lessen, om loyaliteit en een community op te bouwen. Bied met regelmaat verschillende lessen aan, zowel op locatie als on the go.

On-Demand lessen

02

Geef uw community afwisseling en flexibiliteit: ze kunnen hun favoriete lessen volgen met de instructeurs die ze al kennen, waar dan ook. Het is heel eenvoudig: drag & drop de video’s die uw instructeurs hebben gemaakt en maak ze beschikbaar in de mywellness-app.

MyWellness_img2
MyWellness_img3

Technogym-trainingsbibliotheek

03

Vergroot de trainingsopties voor uw klanten: naast uw eigen lessen heeft u een bibliotheek met kant-en-klare, hoogwaardige virtuele lessen binnen handbereik, gemaakt door Technogym en partners. Er is inhoud beschikbaar voor het hele gezin, van pilates tot yoga, cardio tot op dans gebaseerde trainingen en nog veel meer.

Haal uw voordeel uit leservaringen

04

Introduceer nieuwe lidmaatschappen, voeg waarde toe aan bestaande en bereik nieuwe leden en communities direct vanuit de mywellness-app. Gebruik de app om ervaringen te verkopen, waarvan men kan genieten op uw locatie en onderweg, dankzij Live & On-Demand Streaming.

MyWellness_img4
Registreer