Technogym App

Boek sneller resultaten, waar je ook bent.

De Technogym Coach past uw training aan

Train thuis, in het hotel, de sportschool of buiten

Meer dan 700
lichaamsgewichttrainingen
en workouts met apparatuur

Volg je activiteiten en lifestyle met MOVEs en MOVERGY

Download Technogym App

 

 

Jouw gepersonaliseerde trainingsplan

Technogym Coach is jouw digitale personal trainer. Beantwoord zijn vragen en ontvang een Precision Program op maat. Dit programma past zich aan jouw voortgang aan. Zo bereik je je doelen sneller.

Kies je doel: Fitness, kom in shape, afvallen, spierversteviging, krachttraining, blijf jong. Sport, om je prestaties bij tennis, golf, hardlopen of skiën te maximaliseren. Gezondheid en Lifestyle, geniet van de voordelen van fysieke activiteiten met programma’s speciaal voor diabetes, hypertensie, overgewicht en rugpijn.

Download de app en ontdek Technogym Coach

Train overal, met apparatuur of alleen lichaamsgewichtoefeningen

Of je nu thuis, in de sportschool, het hotel of buiten bent, met de Technogym App pas je je training aan met lichaamsgewichtoefeningen of met de apparatuur dat zich op jouw trainingsplek bevindt. Zoals losse gewichten, loopband, hometrainer en nog veel meer.

Eindeloze trainingsmogelijkheden

Vind de training die het beste bij je past. Kies uit Routines, Sessions Classes and Signature Program. Krijg allerlei soorten trainingen die bij je behoeften passen: HIIT, kracht, stretchen, boksen, yoga en meer. Met of zonder apparatuur.

Technogym Sessions

Boost je trainingen met de pure energie van de beste trainers. Met de juiste trainingsvorm motiveren ze je om maximale resultaten te behalen.

Technogym Routines

Laat je leiden door onze trainingsroutines met demonstratievideo's en audio. Ga voor gerichte doelen zoals stretchen, ontspannen, strakke billen, sterke benen, stalen buikspieren en meer.

Signature programs

Ontvang specifieke programma's van topsporttrainers voor hardlopen, tennis, skiën en golf.

Houd je beweging in de gaten

MOVERGY is je tweewekelijkse fysieke activiteitstrend op basis van het aantal MOVE's. Dit is de meeteenheid voor beweging, ongeacht geslacht, leeftijd of fitnessniveau.

MOVEs en MOVERGY stimuleren je motivatie, je vergelijk je resultaten met die van je vrienden en ga je een gezonde competitie aan om je levensstijl te verbeteren.

Daarnaast volg je gedetailleerd al je statistieken en bekijk je je vorderingen in het Wellness Passport.

Wellness Magazine

Op rustdagen en ter ontspanning, blader je door onze artikelen vol met gezonde eetgewoonten, trainingstips, trends, mindfulness en verhalen die door onze community worden gedeeld.

Technogym-app voor Apple Watch

Houd je hartslag en calorieën bij, pauzeer, beëindig of hervat je training rechtstreeks vanaf je horloge.

Download Technogym App