SKILLROW APP

 

De SKILLROW APP brengt uw indoor roeitraining op een hoger niveau. Zowel thuis als in de fitnessruimte, kunt u, door de app met de SKILLROW™ roeimachine te verbinden, andere gebruikers uitdagen met indoor roeiraces en uw resultaten verbeteren met onze trainingsprogramma's, ontwikkeld door Olympische atleten.

skillrow app indoor rowing - ga de uitdaging aan

GA DE UITDAGING AAN

De SKILLROW APP biedt specifieke en prestatiegerichte indoor roeitrainingsprogramma’s zoals de Technogym Neuromuscular Training en Interval training. Wilt u iets anders, kies een trainingsdoel en creëer uw eigen roeitraining. Test uw vooruitgang door deel te nemen aan roeiwedstrijden: probeer de eerste te zijn die de finish bereikt!

skillrow app indoor rowing - virtuele training

VIRTUELE TRAINING

Verbeter uw roeitechniek door de tips van de beste trainers en roeikampioenen te volgen: oefeningen op SKILLROW en oefeningen voor het hele lichaam zijn gecombineerd in trainingen voor het hele lichaam die u toelaten te winnen aan kracht, weerstand, snelheid en spanning, net als een professionele roeiatleet.

skillrow app indoor rowing - houd uw prestaties bij

HOUD UW PRESTATIES BIJ

De SKILLROW APP registreert uw resultaten en geeft u een realtime overzicht van uw roeiprestaties. U kunt de roeihoek analyseren en de kracht, slagfrequentie, piekkracht en lengte van uw slag controleren. De SKILLROW APP geeft eenvoudige en intuïtieve feedback om u te helpen uw resultaten te verbeteren.

Nieuwe functies

 

De Skillrow-app is bijgewerkt met een aantal spannende nieuwe functies. Hieronder een kort overzicht:

  • Gepersonaliseerde trainingen: stel uw eigen reeksen en trainingssegmenten in
  • Trainingsresulten: nieuwe interface met nog meer gegevens
  • HR-monitoring: sluit uw hartslagband aan en bekijk uw biometrische gegevens op het scherm
skillrow app indoor rowing - gepersonaliseerde trainingen

GEPERSONALISEERDE TRAININGEN

Begeleide trainingen zijn een uitstekend hulpmiddel om uw roeiprestaties te verbeteren. We beseffen echter maar al te goed dat iedereen anders is. Daarom kunt u met de Skillrow-app nu uw eigen trainingen maken, uw eigen reeksen instellen en u door de app laten informeren tijdens het roeien.

skillrow app indoor rowing - trainingsresulten

TRAININGSRESULTEN

Het is zonder meer belangrijk om uw tijden en gemiddelde slagen per minuut te kennen, maar daarmee weet u nog niet wanneer u uw maximale prestaties hebt bereikt of wanneer de vermoeidheid u parten begint te spelen. De trainingsanalyse van de Skillrow-app verschaft u deze essentiële informatie en nog veel meer andere gegevens.

skillrow app indoor rowing - hartslagmonitoring

HARTSLAGMONITORING

Een hartslagmeter is een essentieel hulpmiddel voor het beoordelen van zowel uw trainingsintensiteit als cardiovasculaire prestaties. Mis geen enkele hartslag: de Skillrow-app kan nu verbinding maken met uw Hartfrequentiemeter en u tijdens de training gedetailleerde informatie geven over de efficiëntie van uw hart.

skillrow app indoor rowing - download het skillrow app

DOWNLOAD HET SKILLROW APP